Home     Raport de activitate    Biografie     Contact

RAPORT DE ACTIVITATE al Consilierului Local al Municipiului Iasi VLAD - NICOLAE NEDELCU

In perioada de la investirea in functia de Consilier Local al Municipiului Iasi Consilierul Local Vlad Nicolae Nedelcu a participat la aproape toate sedintele ordinare si extraordinare ale Consiliului Local, cu exceptia situatiei in care a reprezentat Iasiul in alta localitate, luand cuvantul sub forma interpelarilor. Este membru in urmatoarele comisii de specialitate din cadrul Consiliului Local:

  • Comisia Economico-Financiară
  • Comisia de Sănătate, Familie, Protecţie Copii
  • Comisia pentru Tineret şi Sport

Membru in Consiliul Director al Fundatiei Iasi Capitala Culturala Europeana. (de la 06.2015)

Reprezentant al Consiliului Local Iasi in Consiliul de administratie al unitatilor de invatamant preuniversitar din Municipiul Iasi : Liceul Teoretic "Miron Costin" din Iasi (2013-2014) si Colegiul National "Mihai Eminescu" din Iasi (2014-2015)

PROIECTE DEPUSE :

1. "Restaurarea Monumentului Eroilor Cazuti la Datorie 1916-1918 din Cimitirul Eternitatea din Iasi
2. "Aleea Celebritatilor din Iasi - Walk of Fame" din Bulevardul "Carol I" din Iasi"
3. "Traseul Turistic al celor 7 Coline ale Iaşiului"
4. "Informarea ieşenilor privind situaţia actuală a poluării fonice din Municipiul Iaşi"
5. "Legendele Iaşului"
6. "Consilier Local al Municipiului Iasi pentru o zi - 31 august Ziua Internationala a Limbii Romane"
7. "Placa Comemorativa Libraria George Pruteanu" din bulevardul Poitiers nr. 20-22, Centrul de Cartier Frumoasa
8. "Iasul Verde - Un pas spre un Iasi Ecologic"
9. "Caravana ONG-urilor"
10. "Intonarea imnului national al României la sedintele ordinare si extraordinare ale Consiliului Local al Municipiului Iasi"
11. "Cismele pentru fiecare zona populata din Iasi"
12."Prioritate pentru persoanele cu deficiente locomotorii"
13. "Pomul Verde - Primul Teatru Evreiesc din Lume"
14." Orasele Infratite cu Municipiul Iasi"
15."Cismele pentru fiecare zona populata din Iasi"

In perioada Ianuarie - Mai 2015 a participat la sedintele Consiliului Local din Manchester, avand o intalnire diplomatica la nivel de Primar al Manchester-ului. In cursul intrevederii intre consilierul local Vlad Nicolae Nedelcu si Primarul Manchester-ului Susan Cooley (Councillor, Lord Mayor) s-au pus bazele unei posibile viitoare colaborari pe termen lung. Au fost punctate discutii despre artistii ieseni, despre posibilitatea colaborarii in domeniul culturii. (04.02.2015)

Consilierul Local Vlad Nicolae Nedelcu a organizat intr-una dintre cele mai vechi galerii de arta din Marea Britanie un concert de muzica simfonica sub amprenta Giocoso String Quartet din Viena. Concertul a avut loc in The Holden Gallery din cadrul Manchester Metropolitan University. Evenimentul a promovat intens brandul Iasiului. Evenimentul a avut loc sub titlul - "Iasi Capitala Culturala Europeana in 2021". (18.02.2015)

Consilierul Local Vlad Nicolae Nedelcu a avut mandat de reprezentare a Camerei de Comert si Industrie din Iasi pentru a reprezenta interesele economice ale companiilor din Municipiul si Judetul Iasi. A avut cu acest prilej, ocazia de a discuta cu membrii Camerei de Comert din Manchester unde Iasiul a fost promovat.

*in timpul mandatului, Consilierul Local al Municipiului Iasi Vlad Nicolae Nedelcu, a sustinut numeroase interpelari si amendamente

*raportul de activitate nu contine comunicatele de presa si pozitiile politice

*conform tuturor statisticilor, Consilierul Local al Municipiului Iasi Vlad Nicolae Nedelcu este cel mai mediatizat Consilier Local al Municipiului Iasi

A participat la intalniri cu cetatenii, dezbateri publice, unele televizate (TeleM, Iasi TvLife) discutand probleme de interes local. Discursul sau politic a vizat interesul general de dezvoltare si modernizare al Iasiului, economisirea banului public si investirea cat mai eficienta a resurselor in vederea impunerii Iasiului ca important centru universitar, academic si cultural al Europei.

NICIODATA NU A DECONTAT SUME DE BANI DIN CADRUL PRIMARIEI IASI PENTRU ACTIVITATEA DEPUSA IN SLUJBA IESENILOR !